Разделени кучета отново се събраха. Вижте радостта им!

Кенджи и София не могат да се откъснат един от друг
Снимка: Lindsay Goldstein
Кенджи и София не могат да се откъснат един от друг

Кенджи и София са кучета, отглеждани във ферма за кучешко месо в Южна Корея. Двете животни израстват заедно и изграждат много силна връзка помежду си. Затова когато най-сетне са спасени от кошмарното място и всеки тръгва по свой собствен път, и двамата много страдат един за друг. Тогава обаче се случва нещо прекрасно!

Когато Кенджи дойде у дома, всичко беше наред. Той беше очарователен и мил. Харесваше му да прекарва време с хора. Игрите с други кучета обаче изобщо не му допадаха, споделя новата стопанка на Кенджи.

Притеснена, че кучето не е особено социално, собственичката на Кенджи решава да организира среща между него и София – палето, което той е обичал най-много през живота си. Не след дълго двете четириноги наистина се виждат.

В началото стопаните им са малко притеснени как ще реагират те, но всичките им тревоги оказват напразни. В мига, в който се виждат, Кенджи и София започват да се гушкат и да се радват един на друг. Вълнението им е огромно и по всичко личи, че много са си липсвали.

През всичките месеци на раздяла те не се бяха забравили и безкрайно се радваха да се видят отново. Наслаждаваха се един на друг и не можеха да спрат да си играят, споделят собствениците им.

Кенджи може и да не е като другите общителни кучета, но изглежда, че в неговото сърце винаги ще има място за София. Надяваме се, че двамата ще имат много други забавни срещи и в бъдеще.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати