Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Чудо! Парализирано котенце проходи отново

Чудо! Парализирано котенце проходи отново

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Тейли
Снимка: Humane Rescue Alliance
Лечебните процедури на Тейли

Парализирано котенце, загубило умението да се движи нормално след злополука, отново проходи. Запознайте се с Тейли, която въпреки крехката си възраст е изключително борбена и силна.

Тейли е намерена неотдавна на дъното на канал в САЩ, молеща за помощ. Когато зоозащитна организация я изважда оттам, веднага забелязва, че нещо с пухкавото мъниче не е наред. Вследствие на падането животинчето е загубило умението да движи задните си крайници и опашката си.

Лекарите били изключително притеснени, че Тейли никога няма да се възстанови от травмите си, но котето ги изненадало приятно. След като била подложена на специализирани процедури, само след няколко месеца Тейли започнала отново да стъпва на краката си и да се движи самостоятелно.

Движенията ѝ все още са неуверени, но с всеки изминал ден те са по-стабилни. Възстановяването на котето е истинско чудо, но със сигурност не би могло да се случи без неговото нестихващо желание за живот. Тейли е истински пример за борбеност. Нейната история може да мотивира всеки един от нас!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати