Чудо! Парализирано котенце проходи отново

Тейли
Снимка: Humane Rescue Alliance
Тейли
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Парализирано котенце, загубило умението да се движи нормално след злополука, отново проходи. Запознайте се с Тейли, която въпреки крехката си възраст е изключително борбена и силна.

Тейли е намерена неотдавна на дъното на канал в САЩ, молеща за помощ. Когато зоозащитна организация я изважда оттам, веднага забелязва, че нещо с пухкавото мъниче не е наред. Вследствие на падането животинчето е загубило умението да движи задните си крайници и опашката си.

Лекарите били изключително притеснени, че Тейли никога няма да се възстанови от травмите си, но котето ги изненадало приятно. След като била подложена на специализирани процедури, само след няколко месеца Тейли започнала отново да стъпва на краката си и да се движи самостоятелно.

Движенията ѝ все още са неуверени, но с всеки изминал ден те са по-стабилни. Възстановяването на котето е истинско чудо, но със сигурност не би могло да се случи без неговото нестихващо желание за живот. Тейли е истински пример за борбеност. Нейната история може да мотивира всеки един от нас!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати