Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Хъски само избра коте на стопанката си

Хъски само избра коте на стопанката си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Рейвън и котенцето ѝ
Снимка: thedodo
Рейвън и котенцето ѝ

Казват, че кучетата и котките не могат да се понасят и дори са смъртни врагове. Има нещо вярно в това твърдение, но със сигурност то не важи винаги. Поне не и в случая на хъскито Рейвън, което, не само че не мрази писаните, но и само избира коте за своята стопанка. Вижте нейната тяхната трогателна история!

Когато собственичката на Рейвън решава да си вземе още едно животно, тя много държи кучето ѝ да се разбира с него. Затова води палето в приют, където то само да посочи бъдещето си другарче.

Винаги съм искала да имам куче и коте, които да отраснат заедно. Затова много държах Рейвън сама да си хареса приятелче, разказва Кристина.

Когато тя и питомката ѝ са в приютя се срещат с няколко котета, но нито едно от тях не ги впечатлява. Тогава се появява едно пухкаво момиченце, в което Рейвън и Кристина се влюбват от пръв поглед. Това е денят, в който очарователното мъниче намира не само дом, но и семейство.

Две години по-късно трите дами продължават да са едно щастливо семейство. Рейвън и нейното коте са все така добри приятелки, а връзката им е още по-силна. Те прекарват заедно всяка минута и не могат една без друга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати