Miau.bg»Статии»Живини»Пребиха до смърт хипопотам от зоопарк в Салвадор

Пребиха до смърт хипопотам от зоопарк в Салвадор

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Густавито
Снимка: EPA
Густавито

Хипопотамът Густавито, обитаващ зоопарк в Салвадор, издъхна, след като беше нападнат от неизвестен изверг. Животното е издъхнало в страшни мъки, след като е било удряно с камъни, шила и други остри предмети.

Густавито беше едно от най-атрактивните животни в зоологическата градина и беше любимец на малки и големи. Гледачите в центъра и посетителите недоумяват кой би посегнал на хипопотам и защо.

За момента има доста неизвестни по случая. Знае се единствено, че Густавито е нападнат в нощта на миналия вторник. За жалост, служителите не узнали веднага за случилото се, тъй като хипопотамът останал в басейна си няколко дни, а в неделя издъхнал от раните си.

Смъртта на Густавито разстрои хиляди салвадорци. Опечалени зоолюбители се стекоха пред зоологическата градина и оставиха цветя пред входа ѝ в памет на своя любимец. Хората са в шок от случилото се и още не могат да повярват, че Густавито вече не е сред тях.

Ние се срещаме със смъртта ежедневно. Убийствата на хора са често срещани престъпления тук. Що за човек трябва да си обаче, за да посегнеш на беззащитно животно, което веселеше всички, възмущават се покрусени гости на зоологическата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати