Куче простреля прителката на стопанина си

Куче и стопанка

Необичаен инцидент се е разиграл в Джаксънвил, Флорида. Млада жена е получила огнестрелна рана в крака, а приятелят ѝ заявил пред органите на реда, че по дамата е стрелял не кой да е, а неговият домашен любимец Дизел. Според показанията на мъжа именно кучето възпроизвело изстрела, който по чудо не е убил жената.

Според информацията на американски издания 25-годишният Браян Мърфи и половинката му се намирали в спалнята и кротко си спели, когато изведнъж палето Дизел започнало да се нервничи и да лае превъзбудено на двора.

Опасявайки се, че в имота му има чужд човек, Мърфи станал и започнал да отглежда жилището. След като не открил нищо обезпокоително, се върнал в спалнята. Миг след това се чул изстрел, а приятелката на Браян се събудила от силна болка в единия крайник.

Според разказите на Браян любимата му е била простреляна от Дизел, който се докопал до огнестрелното му оръжие, намиращо се на нощното шкафче и дръпнал спусъка. Нанесената рана не е опасна за живота на пострадалата, а срещу палето не е повдигнато обвинение.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати