Miau.bg»Статии»Живини»Лекарите искаха да приспят двукракия Нуби, но Съдбата реши друго

Лекарите искаха да приспят двукракия Нуби, но Съдбата реши друго

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Нуби
Снимка: thedodo
Нуби

Кученце без предни крачета показа, че има повече воля за живот, отколкото много от нас. Запознайте се с малкия Нуби, който въпреки крехката си физика и тежката си съдба все още се радва на живота и обича с цялото си сърце.

Когато Лу Робинсън среща за пръв двукракия Нуби, той е едва на няколко дни и шансовете му да оцелее не са големи. Въпреки това дамата решава да го вземе у дома и да се опита да му помогне с каквото може.

И така започват да се нижат дните един след друг, а Нуби изглежда все по-добре. Той проглежда и започва да изучава света като всяко малко същество.

Но тъкмо когато неговото приемно семейство най-сетне се успокоява, той спира да се храни. Когато го отвеждат до ветеринарна клиника специалистите установяват, че крехкото мъниче се бори с пневмония и езофагиална аномалия.

Лекарите не вярват в шансовете му да оцелее и смятат, че за него ще по-леко, ако бъде приспан. Грижовните му нови родители обаче не се примиряват с тежките диагнози. Те го прибират обратно вкъщи и продължават да се грижат за него.

Сега малкият Нуби е на 5 седмици и още е жив. Той се радва на всеки свой ден и обожава да се гушка с любимите си хора. Те, от своя страна, се надяват той да остане с тях още много време.

Обичаме го много. Докато има шанс за живот, ще направим всичко по силите си да е добре, казват приемните родители на мъничето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати