Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Жена взе от приют умиращо куче. Няма да повярвате какво стана после

Жена взе от приют умиращо куче. Няма да повярвате какво стана после

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Джей Зи и Хедър
Снимка: thedodo
Джей Зи и Хедър

Когато Хедър Хейс среща за пръв път чихуахуато Джей Зи в приют за бездомни животни, то е в толкова лошо здравословно състояние, че всички очакват да издъхне всеки момент. Кучето е старо и страда от всевъзможни болести, поради което оцеляването му изглежда като невъзможна мисия. Тогава обаче се случва чудо.

Хедър взима Джей Зи у дома, въпреки че служителите на приюта не вярват тя да преживее дори следващите 24 часа. Младата жена не иска и да чуе за това, и е твърдо убедена, че ще направи изстрадалото пале щастливо на всяка цена.

Казваха ми, че тя е ужасно болна и стара и няма да живее още дълго. Дори ме убеждаваха, че съвсем не е най-подходящото куче за осиновяване. Но мен това не ме интересуваше. Аз просто исках да направя последните мигове от живота ѝ щастливи, споделя Хедър, която още не може да повярва какво ѝ се случва по-късно.

Четири години след първата нощ на Джей у тях кучето е все още живо. Въпреки критичните прогнози на специалистите мъничето е жизнено и се бори по невероятен начин за живота си. Всеки негов ден е изпълнен с приключения и е истинско чудо.

Джей Зи много ме вдъхнови със силната си воля за живот. Заради нея обикнах още повече възрастните животни. Всички те имат нужда от любов, грижи и внимание в последните си мигове. Точно като старите хора, казва Хедър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати