Жена взе от приют умиращо куче. Няма да повярвате какво стана после

Джей Зи и Хедър
Снимка: thedodo
Джей Зи и Хедър

Когато Хедър Хейс среща за пръв път чихуахуато Джей Зи в приют за бездомни животни, то е в толкова лошо здравословно състояние, че всички очакват да издъхне всеки момент. Кучето е старо и страда от всевъзможни болести, поради което оцеляването му изглежда като невъзможна мисия. Тогава обаче се случва чудо.

Хедър взима Джей Зи у дома, въпреки че служителите на приюта не вярват тя да преживее дори следващите 24 часа. Младата жена не иска и да чуе за това, и е твърдо убедена, че ще направи изстрадалото пале щастливо на всяка цена.

Казваха ми, че тя е ужасно болна и стара и няма да живее още дълго. Дори ме убеждаваха, че съвсем не е най-подходящото куче за осиновяване. Но мен това не ме интересуваше. Аз просто исках да направя последните мигове от живота ѝ щастливи, споделя Хедър, която още не може да повярва какво ѝ се случва по-късно.

Четири години след първата нощ на Джей у тях кучето е все още живо. Въпреки критичните прогнози на специалистите мъничето е жизнено и се бори по невероятен начин за живота си. Всеки негов ден е изпълнен с приключения и е истинско чудо.

Джей Зи много ме вдъхнови със силната си воля за живот. Заради нея обикнах още повече възрастните животни. Всички те имат нужда от любов, грижи и внимание в последните си мигове. Точно като старите хора, казва Хедър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати