Куче, останало без бебетата си, осинови осиротели котенца

Есперанса и котенцата
Снимка: Evi Pover
Есперанса и котенцата

Три осиротели котенца получиха майчина обич от женско чихуахуа, останало без своите кученца. Пухкавите мъници бяха обградени с топлина и грижа, когато най-много се нуждаеха от тях и отвърнаха със същото на една изтерзана майчина, разделена насила от рожбичките си.

Вижте трогателната история на палето Есперанса и нейните нови дечица и се убедете за сетен път в безграничната обич, на която са способни животните.

Когато Еви, сегашната собственичка на благородното пале, го вижда за пръв път в приют, то е в клетка заедно с три бозаещи котета. Оказва се, че четириногото мамче е родило наскоро, но мъниците му са били продадени. Раздялата на Есперанса с бебенцата ѝ са породили огромна тъга в нея.

Тогава служителите на приюта са решили да срещнат унилото куче с три котенца, останали без майка сред раждането си. Постъпката била рискована, но това бил единственият начин мъниците да получат родителска грижа и Есперанса да преодолее болката по своите дечица.

И наистина чудото се случило. Въпреки разликата във вида на животните Есперанса веднага приела котенцата като свои и започнала да ги обгрижва. Те, на свой ред, започнали да сучат и да се гушкат в нея.

Беше просто невероятно! Есперанса следваше всяка тяхна стъпка като родна майка и не ги изпускаше от поглед. Те също се разстройваха всеки път, когато тя ги оставяше сами. Бяха истинско семейство, разказва Еви.

Кучето остава в приюта, докато котенцата укрепнат, и след това Еви го взима у дома. Тя се привързва бързо към сина на осиновителката си и започва своя нов живот. Котенцата също намират добри стопани, които ги обичат много. Така тази история, започнала заради две драми, все пак завършва щастливо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати