Котка-стопаджийка се върна при стопанакта си след 6-месечно отсъствие

Котка
Козметична Чанта за Пътуване-14%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
16.00 лв.
Виж ››

Котка, избягала от дома си в Холандия, беше открита в Австрия след 6-месечно отсъствие. Някак си пътешественичката Пепър се е озовала на 1000 км от жилището си. Сега нейната щастлива собственичка вече гори от нетърпение отново да я вземе в прегръдките си.

Котката Пепър изчезнала от жилището на стопанката си преди половин година. Когато тя така и не се появила, жената, чието име не се споменава, почти се отказала от идеята, че някога отново ще види любимото си четириного.

Един ден обаче получила изненадващо съобщение, което я накарало да се разтрепери от вълнение. Оказало се, че Пепър е намерена на 950 километра в австрийско село. Случаен мъж я открил и я занесъл на ветеринар, мислейки си, че тя е бездомно животинче. След прегледа от специалист сте установило, че пухкавото създание си има собственичка, чиито координати били посочени на микрочипа на животното.

След като собственичката на Пепър получила снимки на мъркащото същество, сама се убедила, че това е нейният домашен любимец. Жената веднага се запътила към селото, в което се намира писаната, за да си я прибере.

Дамата така и не може да разбере по какъв начин нейната питомка е изминала близо 1000 километра. На този въпрос никой не може да ѝ даде сигурен отговор, но най-логично е животното да се е вмъкнало в камион или друго превозно средство и да се е повозило гратис.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати