Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Изхвърлено куче започна работа на бензиностанция и се превърна в хит

Изхвърлено куче започна работа на бензиностанция и се превърна в хит

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Негао
Снимка: thedodo
Негао

Напоследък чуваме за какви ли не тъжни истории, в които собственици изоставят безскрупулно своите домашни любимци. Някои от тях завършват наистина жестоко, а при други животните все пак успяват да се съвземат от предателството на собствениците си и да намерят късмет другаде. За щастие такъв е случаят с кучето Негао от Бразилия.

Някога черното пале е било в нечии дом, но по неизвестни причини се е озовало до крайпътна бензиностанция. Именно там приветливото четириного е започва нов и много щастлив живот. Служителите на бензиностанцията са пленени от палето и решават да го задържат. Постояват му къщичка, хранят го и полагат за него всички нужни грижи.

Така Негао се превръща не само в пазач на търговския обект, но и в негов ценен кадър. Той се сдобива с униформа и ID карта. В този си вид палето посреща всички клиенти на бензиностанцията и се грижи за тяхното забавление.

Той се превърна с част от нашия екип. Посетителите са луди по него. Винаги му се радват и му носят подаръци. Всяко куче заслужава такъв живот. Надяваме се нашата постъпка да е добър пример за много хора и повече изоставени четириноги да бъдат прибрани, коментират от бензиностанцията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати