Miau.bg»Статии»Живини»Смело куче спаси бебенце от удавяне

Смело куче спаси бебенце от удавяне

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Лабрадор от САЩ беше обявен за герой, след като спаси 14-месечното дете на своята стопанка. Запознайте се с Беър, който изненада всички с предаността и смелостта си и за пореден път показа, че понякога животните са способни на по-големи подвизи от нас хората.

Когато Патрисия Дроуч не вижда своя малък син Стенли около гаража си, тя веднага отправя поглед към басейна в задния двор на къщата. Тогава младата с ужас забелязва, че момченцето ѝ е паднало във водата и не се движи. Шокирана от гледката, жената буквално замръзва на място.

Тогава обаче домашното куче Беър прави нещо героично. Палето веднага се хвърля в басейна и започва да вади тялото му, придържайки го внимателно. Беър пуска момченцето, едва след като се уверява, че майка му ще го поеме.

След инцидента момченцето е в тежко състояние и майка му иска да се свърже с 911, за да получи медицинска помощ, но връзката е много лоша. Затова тя го транспортира до близката пожарна.

Междувременно момченцето започва да плюе вода и да показва признаци на живот. Когато пристигат при пожарникарите, те му оказват допълнителна помощ и му помагат да стигне до болницата. Така Стенли успява да се измъкне като по чудо от лапите на смъртта.

Той оживя благодарение на бързата реакция на Беър. Винаги съм му повтаряла, че трябва да пазите децата ми, защото те са и негови. И той наистина го направи, споделя развълнуваната майка на Стенли пред местна телевизия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати