Miau.bg»Статии»Живини»Осиновен от приют питбул се отблагодарява на стопанката си по затрогващ начин

Осиновен от приют питбул се отблагодарява на стопанката си по затрогващ начин

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Ръс
Снимка: Kayla Filoon
Ръс и Кейла

Ръс, 4-годишен питбул, попада в приют като улично куче. Той знае няколко команди, което показва, че е бил отглеждан от някого. Въпреки това здравословното му състояние е доста лошо и по нищо не личи за него да са били полагани грижи.

И макар Ръс да не е познал човешката природа в нейната най-добра светлина, той е доста мил, дружелюбен и игрив. Ето защо, когато 20-годишната Кейла го вижда, веднага се влюбва в него и пожелава да го разходи. По време на разходката палето е все така приятелски настроено към младата жена, както и към околните кучета.

Въпреки че те го лаят, то се държи много кротко и дисциплинирано. Само след 40 минути, прекарани в компанията на кучето, Кейла е убедена, че не може да си тръгне оттук без Ръс. Още повече, че приютът, в който се намира той, е започнал да приспива някои от обитателите си и момичето се притеснява, че очарователният питбул може да е следващият.

Кейла незабавно се обажда на майка си и ѝ разказва за Ръс. Получавайки нейната подкрепа, тя осиновява кучето и го отвежда у дома. Сега двамата приятели са неразделни, а палето не спира да се гушка в своята стопанка. Разгледайте снимките им в галерията по-горе и се уверете сами колко силна обич може да изпитва изтерзаното кучешко сърце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати