Осиновен от приют питбул се отблагодарява на стопанката си по затрогващ начин

Ръс
Снимка: ACCT Philly
Ръс

Ръс, 4-годишен питбул, попада в приют като улично куче. Той знае няколко команди, което показва, че е бил отглеждан от някого. Въпреки това здравословното му състояние е доста лошо и по нищо не личи за него да са били полагани грижи.

И макар Ръс да не е познал човешката природа в нейната най-добра светлина, той е доста мил, дружелюбен и игрив. Ето защо, когато 20-годишната Кейла го вижда, веднага се влюбва в него и пожелава да го разходи. По време на разходката палето е все така приятелски настроено към младата жена, както и към околните кучета.

Въпреки че те го лаят, то се държи много кротко и дисциплинирано. Само след 40 минути, прекарани в компанията на кучето, Кейла е убедена, че не може да си тръгне оттук без Ръс. Още повече, че приютът, в който се намира той, е започнал да приспива някои от обитателите си и момичето се притеснява, че очарователният питбул може да е следващият.

Кейла незабавно се обажда на майка си и ѝ разказва за Ръс. Получавайки нейната подкрепа, тя осиновява кучето и го отвежда у дома. Сега двамата приятели са неразделни, а палето не спира да се гушка в своята стопанка. Разгледайте снимките им в галерията по-горе и се уверете сами колко силна обич може да изпитва изтерзаното кучешко сърце.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати