Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Жена даде добър урок на младите родители, които изоставят кучетата си

Жена даде добър урок на младите родители, които изоставят кучетата си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Младото семейство и неговите любимци
Снимка: Bhargavi Naveen
Едно от кучетата на Санджана

Когато индийката Санджана Мадапа научава, че чака дете, се изпълва с огромно щастие и трепет. Нейните близките обаче са крайно притеснени за бебето ѝ, тъй като младата жена отглежда пет кучета в дома си и всички виждат в тях огромна опасност за детето ѝ. Още щом научават радостната новина, те започват да я убеждават да изостави животните. Но вместо това бъдещата майка прави нещо, с което дава добър урок на всички.

Санджана си прави трогателна фотосесия /разгледайте снимките от нея в галерията по-горе/, в която показва, че кучетата ѝ по никакъв начин няма да са опасни за нейното бебе, защото са изключително мили, грижовни и добри същества.

Работя в приют за кучета и много обичам животните. Когато роднините ми разбраха, че съм бременна, постоянно ме увещаваха да махна Куджо, Диего, Кредит и Муни от нас, но аз не исках дори да си помислям за такъв вариант, защото те са най-прекрасните и мили същества в живота ми, разказва Санджана.

В приюта много пъти съм виждала млади двойки, които оставят своите любимци, именно защото очакват наследник. Когато съм се опитвала да ги разубедя, те винаги са ми казвали, че не мога да ги разбера, защото нямам деца. Сега съм на тяхното място и знам, че никога не бих изоставила кучетата си. През цялата ми бременност те бяха до мен, когато се чувствах зле. С тяхна помощ преживявах неразположенията много по-леко, допълва младата индийка.

Няколко месеца след затрогващата фотосесия на Санджана и нейните питомци се ражда и първото ѝ бебче. Както жената е предполагала от самото начало, кучетата приемат с любов новия член на семейството и се отнасят към него с нежност, внимание и много загриженост.

Не оставяйте кучетата си заради необосновани страхове. Те няма да навредят на вашите мъници и ще ги обичат с цялото си сърце. Не се отказвайте от тях, точно когато вие сте целият им свят, призовава Санджана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати