Куче осинови котенца, чиято майка е била отровена

Кучето и двете котенца
Снимка: Facebook
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Благородно женско куче трогна цяла България. Животното умили до сълзи потребителите на социалните мрежи с милосърдието си към две осиротели котенца.

За трогателната история разказва Фейсбук страницата Респект към животните, като публикува и снимков материал на кучето и неговите нови дечица. На фотографията се вижда как четириногото е приело като свои рожби две малки писанчета и дори ги кърми, въпреки че не принадлежат към един и същи животински вид.

От коментара към снимката научаваме и нейната история. Оказва се, че всички нейни герои са бездомничета. След като лоши хора са отровили майката на двете котенца, те са останали сирачета, но са били осиновени от улично куче.

Няма повече подробности по случая, но на интернет потребителите не им и трябват, за да признаят, колко по-благородни от човеците са четириногите.

Това са чисти и невинни същества. Никога няма да сме като тях. Следващия път, преди да отровите животно, се замислете, че и то е родител на някого, пишат от Респект към животните.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати