Куче, залято с киселина, оцеля като по чудо и днес изпълнява специална мисия

Новият живот на Фъргъс
Снимка: nbc news
Новият живот на Фъргъс

Куче, залято с киселина, успя да оцелее като по чудо. Днес то има дом и семейство, което го обича и изпълнява много специална мисия. Запознайте се с невероятния Фъргъс, който въпреки огромната болка, която хората са му причинили, продължава да се доверява на всеки и да обича безрезервно.

Фъргъс е пале от породата голдън ретривър и е на около три години. В края на 2015 година той е открит с много тежки рани по тялото, причинени му от изгаряне с киселина. Благодарение на природозащитници той получава специализирана помощ и оживява. Сега има не само покрив над главата си, но и стопани, които го обичат истински и се грижат за него.

Освен това преминава курс за обучение със Сизар Милан, известен като Говорещия с кучета. Днес Фъргъс е едно щастливо, весело и любвеобилно куче, което помага на други жертви на изгаряния да се възстановят от шока и е готов да обсипе с любов всеки човек.

Фъргърс е едно от най-уникалните същества на този свят. Въпреки че човешка ръка му е причинила огромни страдания, той винаги е мил и приветлив. Дори когато цялото му тяло беше покрито с чудовищни рани, пак мяташе опашка и се радваше на хората около себе си, споделя ветеринарният лекар, който се е грижил за благородното куче.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати