Вижте кучето, което обгрижва и успокоява травмирани котенца

Сузи и котенцата
Снимка: instagram
Сузи и котенцата

Животът може да е несправедлив и твърде жесток към някои кучета. Но за щастие палето Сузи не го познава като такъв. Ежедневието на тази красавица е изпълнено с прегръдки и милувки, а обект на нейните ласки са спасени от улицата, изплашени котенца, за които тя се оказва истински терапевт. Запознайте се с историята на невероятната Сузи и вижте кадри от нейното ежедневие в галерията по-горе.

Сузи живее с еднооките котки Куши и Съни Марз. Собственичката на бандата често прибира у дома бездомни писанчета, поради което и Сузи е единствено куче насред огромно котешко царство. Много палета, поставени в същото положение, вероятно биха се подразнили от присъствието на толкова много котки, но за Сузи това не е проблем.

Тя обожава пухкавите създания и още щом ги види, е готова да ги обсипе с любов и топлина. Котенцата веднага я приемат като своя майка и се чувстват много по-спокойни и защитени в нейно присъствие.

Това, което се случва между Сузи и мъничетата, не може да се опише с думи. Връзката между тях е толкова силна и същевременно толкова неприсъща за тези два вида, че определено трябва да се види, коментират всички, докоснали се до ежедневието на благородното куче.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати