Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Куче осинови изоставени от майка си скунксчета

Куче осинови изоставени от майка си скунксчета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Куче от Мадрид за пореден път показа колко по-благородни, нежни и мили от нас за животните. Запознайте се с невероятната Фреди, която осинови три изоставени малки скунксчета, въпреки че те не принадлежат към собствения ѝ вид.

Когато в края на 2016 година собствениците на Фреди прибират в дома си екзотичните животни, отритнати от собствената им майка, те знаят, че ще е много трудно да ги спасят. След като най-неочаквано получават помощта на домашното си пале обаче, надеждата им силно нараства.

Когато тези малки топчици бяха изоставени от майка си, те нямаха почти никакъв шанс за оцеляване. Налагаше се да ги храним непрекъснато и да полагаме всевъзможни грижи за тях, за да компенсираме майчината грижа. Но Благодарение на Фреди това става възможно. Още щом ги видя, тя ги прие като свои деца и започна да ги гушка и ближе. Много бързо те се превърнаха във важна част от нейния живот, разказват стопаните на благородното куче.

Към днешна дата осиновените рожби на Фреди вече са пораснали. Кучето обаче продължава да ги приема за свои деца и не ги изпуска и за миг от погледа си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати