Коте преобрази последните дни на умиращо момиченце

04.02.2017
Кайли и Елиза
Снимка: today

Свикнали сме да приемаме, че ангелите са горе на небето и ни наблюдават, но те всъщност сред нас, въплътени в телата на животни. Сред тези ангели е и котето Лиза, което дарява с щастие последните дни на детенце, болно от рак, както и с утеха неговото скърбящо семейство.

Когато лечението на малката Кайли така и не успява да пребори коварното заболяване и тя започва да гасне, семейството ѝ решава да ѝ вземе котенцето, което тя да гушка през последните си дни на Земята.

Родителите на детето не възнамеряват да осиновяват котето постоянно, а просто искат да направят дъщеря си щастлива поне до края на малкото време, което ѝ остава. Затова те се свързват с приют и вземат от него котето Лиза.

Когато Кайли вижда малкото животинче, тя светва от щастие. Не по-малко развълнувана е и Лиза, която започва да се гушка в момиченцето и да го дарява с нежност и ласки. Така двете мъничета прекарват следващите няколко дни.

Когато Кайли усеща, че скоро ще напусне близките си, тя решава да отправи една последна молба към тях. Момиченцето много иска животинчето, превърнало в негова най-голяма опора през последните дни, да бъде осиновено от семейството му.

Кайли ме помоли да се грижа за Елиза, но всъщност сякаш шепнеше на котето да се грижи за мен, разказва майката на покойното момиченце пред lovemeow.

След смъртта на детето неговото семейство наистина задържа четириногото. Въпреки че досега родителите на Кайли не са имали голям опит в отглеждането на домашни любимци, се справят добре с новата си мисия и за миг не съжаляват, че са осиновили котето. След загубата на дъщеря им то се е превърнало в тяхна утеха и чрез него продължават да усещат нейното присъствие.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати