Вижте първите реакции на кутре, спасено от ферма за кучешко месо

Кат
Снимка: hsi
Кат
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Много от нас мечтаят за скъпа кола, модерен телефон, къща с басейн и куп други материални придобивки, които не са им нужни. Малко кученце, прекарало първите си дни във ферма за месо в Южна Корея, навярно е искало единствено да остане живо и да има някой, който да го обича. За негов късмет то е спасено благодарение на природозащитни организации и вече се радва на напълно нов живот.

Във видеоклип, споделен в интернет, се виждат първите реакции на малката Кат в новия ѝ дом. Тъй като никога досега тя не е имала легло и кучешки играчки, при вида им в началото се стъписва и обърква. Държи се плахо и не знае как да подходи към тях. Не е наясно и как да си играе със стопаните си, защото досега не е получавало добро отношение от хора.

Много скоро обаче това се променя. Изплашеното мъниче все пак успява да се отпусне и довери на семейството си. Много скоро то с охота похапва храната, която му е оставена в специална купичка и разбира, че светът може да бъде много хубаво място.

Историята на Кат не започва добре, но тя има късмета да бъде спасена навреме и да бъде прибрана на сигурно място. За жалост обаче, много от кучетата, развъждани във ферми за месо, нямат нейната съдба. Тя живеят в ужасни условия, а по-късно биват превърнат в храна, припомнят природозащитници.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати