Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»Вижте чаровните палета, родени от лудата любов на две различни кучета

Вижте чаровните палета, родени от лудата любов на две различни кучета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
Ротвайлер и уайт териер
Снимка: swins
Ротвайлер и уайт териер

Казват, че противоположностите се привличат. Изглежда, че тази зависимост се наблюдава не само при хората, но и при кучетата. Или поне това доказва невероятната любов между ротвайлера Зара и уест хайленд уайт териера Джой от Великобритания, които нямат почти нищо общо.

Зара и Джой са израстват заедно и са най-добри приятели. Заради разликата в размера им обаче стопанката им не е предполагала, че те биха се чифтосали. Ето защо можете само да си представите огромната ѝ изненада при новината за бременността на Зара.

Беше наистина невероятно. Зара е два пъти по-едра от Джой. Но любовта им беше факт, а плодът на романса им бяха единадесет малки сладурчета, които нарекох Уотис, разказва стопанката им.

За жалост малко след раждането четири от палетата издъхват. Но останалите успяват да оцелеят /виж галерията/ и дори вече си имат нови домове. Те притежават силното тяло на майка си и нейния по-тъмен цвят. Ушите и козината си обаче са наследили от баща си.

Кученцата са наистина уникални. Кръстоската между уест хайленд териер и ротвайлер не е нещо, което може да се види всеки ден, така че гените им ги правят много специални. Освен това те имат същия приятен темперамент като родителите си и са доста игриви, коментират новите им собственици, които са изключително горди с тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати