Какъв е мъжът според кучето си

1 от 22 Снимки

1. Смесена порода


Тези мъже са чувствителни, грижовни и духовно развити. Те обичат природата и животните. Харесва им да помагат на всички около себе си и да правят другите щастливи. В любовта са себеотдадени, романтични и последователни. Готови са на всякакви компромиси, защото за тях най-важно е да видят половинката си щастлива. Жените, които са с такива господа, определено са големи късметлийки.

От известно време заглеждате един мъж, но не знаете почти нищо за него, освен че има куче. Е, добрата новина е, че това ви е напълно достатъчно, за да разгадаете напълно неговия темперамент, както и да научите какъв точно е в любовта.

Оказва се, че именно изборът на куче показва дали един мъж е с по-груб характер, или пък е нежен и любвеобилен към своята половинка. Сочи също така дали си пада по шумните компании, или предпочита да прекара времето си у дома пред телевизора.

В галерията по-горе ще видите някои от най-известни породи кучета. Разгледайте ги, за да видите какви характеристики притежават обикновено техните собственици. Научете най-важното за своята половинка само чрез неговия домашен любимец и преценете навреме заслужава ли си да се борите за чувствата му и има ли връзката ви бъдеще. Ето какъв е мъжът според кучето си!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати