Вижте снимките на Кини - най-фотогеничното куче

1 от 5 Снимки
Кини и Бианка
Снимка: emotion-photo
Кини и Бианка

Кини е двугодишни пале, което живее във Мюнхен, Германия. Откакто тази красавица е осиновена на 8-месечна възраст, тя се изявява като фотомодел и с удоволствие позира на всички фотосесии, замислени от нейната стопанка Бианка.

Аз съм фотограф на животни, така че когато я осинових, веднага започнах да я снимам. Бързо забелязах, че тя е страшно фотогенична и въпреки че нямаше опит в позирането, показваше завидни умения пред камерата /разгледайте снимките на Кини в галерията по-горе/. - За времето, в което сме заедно, сме направили стотици снимки, споделя собственичката на животното, която се надява, че показвайки нейните фотоси, ще убеди повече хора, че осиновяване на куче от приют е по-добър вариант от неговото закупуване.

Младата жена смята, че решението ѝ и да осинови Кини е било от най-правилните в живота ѝ. Тя обожава своята питомка и може да говори за нея непрекъснато.

Кини е невероятна! Толкова е любвеобилно и активно куче. Тя обича да се гушка и да играе на фризби. Разбира се фотосесиите също ѝ доставят много голямо удоволствие, допълва Бианка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати