Мъжът, който превърна дома си в убежище за възрастни животни

1 от 5 Снимки
Стийв и питомците му
Снимка: instagram
Стийв и питомците му

Когато си взимат куче, повечето стопани държат то да е малко кутре. Затова и по-възрастните палета в приютите по-трудно намират собственици. За щастие обаче все още има добри личности, които осъзнават тази тенденция и предпочитат да дарят дом на някое куче в напреднала възраст, което също се нуждае от внимание и специални грижи. Сред тези благородни хора е Стийв Грейг.

Този невероятен мъж е човек, който най-вероятно е отглеждал повече животни от вас и вашите приятели. В момента той се грижи за няколко кучета, банда котки, прасе, заек и кокошки, като повечето от животинките са възрастни /разгледайте техни снимки в галерията по-горе/.

Някои от потребителите в интернет смятат, че Стийв е напълно луд, щом е прибрал под покрива си толкова много и различни животни. Но, разбира се, има и такива, които подкрепят делото му и го възхваляват. Все пак не е много лесно напълно да отдадеш живота си на тази невероятна кауза.

Аз просто много обичам животни. Докато растях, бях обграден с всевъзможни питомци, защото и двамата му родители също бяха големи любители на природата и животните. След като любимият ми пинчер почина преди около четири години, реших да започна да се грижа за възрастни животни. Надявам се примерът ми да бъде добре приет от другите хора и да ги вдъхнови да направят същото, споделя Стийв.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати