Какво е да отглеждаш алигатор за домашен любимец 34 години

1 от 4 Снимки
Кайман обича прегръдките
Снимка: Caters News Agency
Кайман обича прегръдките

Много хора могат да се похвалят с отглеждането на всевъзможни екзотични животни. Така например вече не са рядко ентусиастите, които имат в дома си костенурки, змии и игуани. Въпреки това малцина биха се престрашили да отглеждат алигатор, при това по начина, по който се отглежда куче например.

Именно това обаче прави 65-годишният японец Нобумицу Мурабаяши. Вече 34 години ексцентричният мъж е горд собственик на огромно влечуго и с охота полага всевъзможни грижи за питомеца си.

Алигаторът, наречен Кайман, се чувства като истински благородник в дома на Мурабаяши, намиращ се в перфектурата Хирошима. Звярът, който е дълъг два метра и тежи близо петдесет килограма, разполага със собствен аквариум и дори легло.

Огромното животно редовно бива извеждано на каишка навън и се е превърнало в известна атракция за местните/кадри от ежедневието му можете да видите в галерията по-горе/.

Наистина не вярвах, че ще стане толкова голям. Въпреки размерите си той е много мил и социален. Обича прегръдките и разходките, разказва г-н Мурабяши, който може да не надживее своя домашен любимец, тъй като представителите на неговия вид са известни с дълголетието си.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати