Чудо! Писанче оцеля, след като пропътува 960 км върху двигателя на пикап

Коте

Безстопанствено котенце едва не се прости с живота, след като пропътува под капака на пикап над 960 километра. Неканеният пътник се скрил в превозното средство и така, без водачът му да знае, изминал с него разстоянието от щата Ню Йорк до щата Вирджиния, съобщават западни издания.

Шофьорът на автомобила – Ланс Галимор, споделя, че неведнъж досега е засичал пухкавия мъник около жилището си във Форт Дръм. Никога обаче не му е и минавало през ума, че той може да стори нещо подобно.

Затова можете да си представите изумлението му, когато открил писанчето на бензиностанция край магистрала във Вирджиния. Оказало се, че то е пропътувало с мъжа цели 966 км. Животинчето е стояло през цялото време върху двигателя на колата, но за щастие не е пострадало сериозно.

След като Ланс успял да хване зверчето и да го прибере в кашон, го отнесъл на ветеринар. При прегледа специалистът установил, че мъничето се е отървало само с дехидратация и няколко дребни дръскотини, от които скоро няма да има и следа.

В момента пухкавият чаровник е на сигурно място, тъй като роднини на Ланс са го харесали и осиновили. Така историята все пак е завършила с щастлив край на опашатия пътешественик.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати