Куче, изхвърлено на боклука от собствениците си, продължи да ги чака

1 от 2 Снимки
Куче Оли
Снимка: boredpanda
Куче Оли

Ние хората можем да сме наистина много жестоки понякога. Вземаме си куче и му се радваме, докато е малко, а когато порасне и ни омръзне, го изхвърляме от живота си като поредната ненужна вещ. Отърваваме се от него, без да се интересуваме как това ще му се отрази и ще може ли изобщо то да оцелее без нашите грижи.

За жалост точно такъв е и случаят с изоставеното куче Оли от САЩ. Неговите стопани изглежда са решили да напуснат дома си наскоро и са го оставили на студа заедно с всичките вещи, които са сметнали, че няма да са им нужни в новия им дом.

И така Оли, който не е разбрал, че вече е нежелан, е останал да чака на снега наред с боклука, надявайки се, че неговото семейство отново ще го потърси. Но то така и не се е появило.

Кучето все пак е извадило късмет, защото е било забелязано от добронамерени хора, които са сигнализирали за него на природозащитници. Оли е бил прибран и прегледан. Оказало се е, че той е със счупена бедрена кост и се е наложило да бъде подложен на лечение.

Сега той се чувства значително по-добре и очаква да срещне следващите си стопани, които този път наистина да се грижат за него.

Оли е много мил и любвеобилен. Започна да ни раздава целувки, още щом го взехме от улицата. Той е жизнерадостен и игрив. Наистина недоумяваме защо предишните му собственици са го зарязали на студа като ненужен багаж, коментират неговите спасители.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати