Най-тъжното куче в София вече е щастливо! Вижте продължението на историята му

1 от 3 Снимки
Най-тъжното куче

Тъжният лабрадор, който беше забелязан да пътува периодично в трамвай номер 5 в столицата, вече спокойно може да се нарече най-щастливото пале на света. След като неговата история се разчу и трогна хиляди българи, в крайна сметка завърши щастливо, както става и в приказките.

Припомняме, че нещастното пале стана известно, след като пътник го беше забелязал да се вози само в градския транспорт и го снима. От кадрите се виждаше как кучето гледа тъжно през прозореца, търсейки своите стопани.

След публикацията така и не се установи кои са били първите собственици на злочестото създание и как то се е озовало на улицата. Милосърдни столичани обаче са потърсили хайванчето и са го прибрали. Новото семейство на кучето го е завело на лекар, който установил, че то се скита навън поне от година.

Към днешна дата обаче лабрадорът живее напълно нов живот. Той е обграден от хора, които се грижат за него, а в очите му се вижда единствено радост.

От някога нещастното куче вече няма и следа. То си има топъл дом и стопани, които се грижат да не му липсва нищо, коментират във Фейсбук близки на семейството, което го е прибрало.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ани
Ани
14.02.2017 14:39
Браво на истинските хора!
13
1