Лабрадор получи прозвището най-тъжното куче в София

тъжен лабрадор

Красив лабрадор бе обявен за най-тъжното куче в София. Снимка на кучето, което се вози в столичния трамвай номер 5, разтопи сърцата на всички в мрежата.

Историята на самотното куче трогна социалните мрежи. Лабрадорът най-вероятно е загубил стопанина си. Той често може да бъден видян да се качва на трамвая и да се разполага на една от седалките – точно като истински пътник.

Потребителят, качил снимката на возещият се на трамвая лабрадор, сподели, че когато го е видял, той е имал вързана на врата панделка от кока-кола. Возещи се в трамвая разказват, че кучето всеки път слиза на една и съща спирка – Нишава, по посока Княжево.

Трамвай номер 5 не за пръв път се превръща в транспорт, използван от кучета. През 2015-та година хрътка чинно изчака стопанина си на спирка на Горнобаснки път.

В друг случай четириног симпатяга се качи от спирката в квартал Овча купел и слезе на следващата, в Павлово, невъзмутимо игнорирайки изумените погледи на останалите пътници.

И друг път са се появявали снимки на куче, водещо се в трамвай 5, но в посока Център. Последната такава снимка показва куче с каишка, за което се предполага, че е изгубено скоро. Случката отново е от 2015-та година.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати