Miau.bg»Статии»Живини»Угощение с коледни лакомства за животните в зоопарка на Синди

Угощение с коледни лакомства за животните в зоопарка на Синди

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5469
Щастливите обитатели на зоопарка
Снимка: David Gray

Истинско угощение си устроиха животните в зоопарка в Сидни. Дни преди Коледа те получиха своята шведска маса с подбрани спрямо вкусовете им храни. Всяка от тях бе приготвена в тематичен коледен вид и цветове/разгледайте ги в галерията по-горе/.

Пазачите на животните от зоопарка Таронга в Сидни решиха да включат и любимците си в предпразничните тържества. Питомците по принцип биват поощрявани с храна целогодишно. Този път обаче хората, които се грижат за тях, решили да направят наградите им тематично коледни.

Австралийският морски лъв е преял с замразени храни с риба във формата на коледни играчки и елхи. Колхидските лемури са получили замразени лакомства с пълнеж от плодове и шишарки, а сурикатите са се облажили с брашнени червеи.

В същото време персоналът на зоопарка също отпразнувал своето коледно парти. И за тях била осигурена вкусни храни, декорирани празнично във вид на елхи, с червени и зелени цветове и украшения.

Днес всички чакат да дойде Коледа. За празника животните ще получат още лакомства. От зоопарка са категорични, че имат намерение да зарадват питомниците си със специални вкусотийки и за Великден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати