Семейство спаси бездомна котка, а тя го дари с най-хубавия коледен подарък

Семейство спаси бездомна котка, а тя го дари с най-хубавия коледен подарък
Снимка: boredpanda

Тази година Коледа дойде много по-рано за семейство на Даниел Лопес. Само преди броени дни тя и любимите ѝ хора откриха под елхата четири прекрасни подаръка, по-хубави от всичките лаптопи, таблети и смартфони на света. Под коледното дърво осиновената котка на Лопес – Тинк даде живот на четири миниатюрни пухкави топчици, които биха разтопили сърцето на всеки.

Бях в другата стая и внезапно чух тихо мяукане, което не спираше. Отидох да проверя какво става и се шокирах от гледката. Тинк ни беше направила най-хубавия коледен подарък, разказва 17-годишното момиче, което живее във Флорида.

Въпреки че котенцата са се появили съвсем неочаквано за нея и близките ѝ, те ги посрещнали с радост и дори побързали да ги кръстят. Избрали за тях имената Ноел, Джой, Кристмас и Фейт.

Снимките на дребосъците бяха споделени от Даниел наскоро в социалните мрежи и за часове се превърнаха в сензация. За някои появата на мъниците не е нищо особено, но за други това е истинско коледно чудо.

Такова е и за за семейство Лопес. Преди три месеца те осиновяват Тинк, спасявайки я от улицата. По това време тя е ужасно слаба и никой не вярва, че ще оцелее дълго. Благодарение на новите си стопани обаче се преобразява напълно и днес е една щастлива и глезена писана.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати