Куче посети умиращия си стопанин в болницата, за да се сбогува с него

Моли и Райън
Снимка: boredpanda
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Сърцераздирателна сцена умили до сълзи хора от целия свят. Видеозапис, разкриващ момента, в който палето Моли и неговият умиращ стопанин си вземат последно сбогом, за пореден път доказа колко силна е обичта между човек и куче.

Кадрите бяха споделени само преди броени дни в социалните мрежи, но поради затрогващия си характер вече имат над девет милиона преглеждания. Запознайте се и вие с тази драматична история.

Моли е кучето на 33-годишният Райън Джесън от Калифорния. Двамата живеят щастлив и безгрижен живот, когато внезапно младият мъж е покосен от опасен мозъчен кръвоизлив.

След като за близките му става ясно, че той няма да оцелее, с разрешението на болничния персонал те водят неговото любимо куче, за да се сбогува с него.

Искахме Моли да види Райън за последно и да знае защо нейният любим човек повече няма да се върне у дома. Двамата много се обичаха и имаха силна връзка. Затова, когато Моли го видя в леглото, се сгуши силно в него, а после беше много тъжна. Не искаше да се отдели от него, разказват роднините на младия мъж, които уверяват, че след смъртта му ще продължат да се грижат добре за неговото куче.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати