Все повече нашенци разхождат котката си на каишка

Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Разхождането на куче на каишка отдавна е прието за съвсем нормален акт, който не буди любопитство у никого. За сметка на това извеждането на котка с нашийник все още се счита за странно и дори налудничаво от мнозина.

Повод за разпалени дискусии в тази връзка наскоро стана снимка на възрастна бургазлийка, разхожда писаната си. Снимката е направена от гражданин, който се изненадал при вида на котето, движещо се с повод, пише Бургас24.

Фотосът на животното предизвика бурни реакции сред читателите на изданието. Някои категорично не одобриха поведението на собственичката на животното, а други чистосърдечно си признаха, че също извеждат котката си на каиша и не се притесняват от този факт.

И въпреки че писаните с нашийник все още се смятат за рядкост, все повече стават стопаните, които се решават да изведат пухкавия си питомец навън. Сред тях например е Данаил Нашев - собственикът на котката Хайди, която се прочу именно защото следва своя стопанин навсякъде в пътуванията му.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Цвети
Цвети
12.12.2016 14:29
Спорен мен е нормално да се извежда котката с каишка. В Атина например е нормално котката да е с каишка, там не е позволено да се пускат така свободно по улиците. :)
14
1