Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Жена спаси най-тъжната котка в света и я превърна в най-щастливата писана

Жена спаси най-тъжната котка в света и я превърна в най-щастливата писана

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
БенБен преди да бъде осиновен
Снимка: boredpanda
БенБен в новия си дом

Улична котка, изживяла безброй несгоди и осъдена на евтаназия, успя да се измъкне от смъртта. Запознайте се с най-тъжната писана в света, която все пак намери стопанка и само за няколко часа се превърна в най-щастливото животно.

Главният герой на този сърцераздирателна история се казва БенБен. Той е рижаво коте, открито на улицата в много тежко състояние. Когато клетото животно било прибрано в приют, имало разкъсано ухо, счупен гръбнак и редица заболявания.

Не можело нито да яде, нито да се движи. Никой от служителите в зооцентъра не вярвал, че БенБен ще оцелее, затова всички решили единодушно, че за него ще е най-добре, ако бъде подложен на евтаназия.

Само, че Съдбата имала други планове за рижото хайванче. Малко преди то да бъде приспано, в приюта се появила дама, която пожелала да го осинови. Тя се справила с всички бюрократични пречки и взела злочестото животинче в дома си. От този миг нататък започнала и приказката на БенБен.

Още щом попаднал в новия си дом, той коренно се променил. Тъжното изражение, което дни наред било изписано на лицето му, изчезнало, а на негово място се появило задоволство.

БенБен сякаш се преобрази за броени часове. Започна да мърка, опитваше се да се сгуши, разказва новата му стопанка.

Въпреки че никой не вярва в оздравяването на животното, то се възстановява и започва да се движи. Днес БенБен е една от най-щастливите котки в света и почти нищо не напомня колко нещастен е бил някога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати