Озверели песове нападнаха млада майка от Хасково

Агресивно куче

Бездомни песове са нападнали млада жена от Хасково. Инцидентът е станал в Македонската махала в южния град. При нападението 29-годишната Виолета Христова е паднала на стълбите, вследствие на което е счупила два от прешлените си.

За втори път ставам жертва на улични кучета. Те обитават района около парка, през който минавам, за да заведа детето си на детска градина. Неотдавна отново ме нападнаха, като тогава бях с детето. Тогава не ни нараниха, но малкият много се уплаши и се наложи да прибегнем до леене на куршум, разказва младата хасковлийка.

По думите ѝ в района беснее глутница от около 3-4 песа, като един от тях е бял и е особено агресивен. Именно той се нахвърлял на хората.

Добре че при последния инцидент се намесиха хора от близкото заведение и изгониха озверелите животни с камъни. Иначе не знам какво щеше да се случи. След това прекарах деня по болници. Установи се, че имам счупване на трети и четвърти прешлен, допълва Виолета пред ХасковоНет.

Със случая вече се е запознала и Общината. Началникът на общинската служба КОРЗ – Николай Симеонов увери, че на мястото на произшествието ще отиде екип, които да вземе необходимите мерки за справяне с опасните животни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати