Момченцето и неговото куче, които се мислят за братя

Бъди и Рейгън
Снимка: boredpanda
Бъди и Рейгън

3-годишно момченце и неговият четириног приятел подпомогнаха благородна кауза. Те допринесоха за създаването на благотворителна книга, подкрепяща организация за приемно родителство. Запознайте се невероятната история на Бъди и неговия домашен любимец Рейгън, която разчувства хиляди хора от цял свят.

Рейгън е осиновен като 8-седмично пале от жена, която е била приемен родител, но ѝ се е наложило да се раздели с децата. Тя решила да вземе кученцето в този тежък период, надявайки се, че той ще ѝ помогне да преодолее мъката по малчуганите.

По-късно същата дама осиновява и 11-месечния Бъди, който веднага бива приет като братче от Рейгън. Така вече близо две години те не просто съжителстват под един покрив, но прекарват заедно всяка секунда.

Те се къпят заедно, играят си, хранят се и се гушкат. Мислят се за братя. Тяхната история е много трогателна и заслужаваше да бъде разказана. В книгата не само ще я прочетете, но ще видите и някои умилителни снимки, непоказвани досега, разказва бабата на Бъди.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати