Бездомна котка, замръзнала в леда, беше спасена и осиновена

Спасяването на замръзналото коте
Снимка: siberiantimes
Спасяването на замръзналото коте
Прибираща се каишка за кучета 6в1-15%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
42.50 лв.
Виж ››

Замръзнало в леда коте беше спасено от сигурна смърт. Безпомощното животно беше попаднало в зловещата прегръдка на леда, но благодарение на мъж и жена от Русия получи шанс за оцеляване и дори си намери стопанка и дом. Видеото от спасителната акция на бездомното животинче беше споделено в социалните мрежи. За по-малко от три дни събра над един милион прегледания.

Драматичната случка е станала в Урал, където в малките часове на денонощието температурите падат до минус тридесет и пет градуса. Вероятно именно непоносимият студ е накарал животното да се скрие под паркиран автомобил. Когато хайванчето заспало и снегът около лапичките му замръзнал обаче, мъничето се озовало в капан.

Единственото, което му оставало, било да помоли за помощ чрез мяукане. За щастие зовът му е чут от мъж и жена, които организират спасителна акция, за да го освободят.

Двамата поливат леда около крайниците на котката с вряла водя и така тя се измъква. След това злочестото създание е осиновено от момиче, така че в крайна сметка историята му завършва с щастлив финал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати