Вижте невероятната реакция на осиновено куче, което за пръв път спи в легло

Франк

Бездомен дакел, който намери дом и семейство, показа радостта си по затрогващ начин. В момента, в който се озова в новото си легло, щастливото пале почти разплака своите основите с безкрайно прочувствената си реакция.

Франк е дакел на годинка и половина. Въпреки че е повече от очарователен, досега той не се е радвал на истински стопани, които да се грижат за него и дълго е чакал да срещне своите осиновители.

В крайна сметка Съдбата го възнаграждава за търпението и един слънчев ден той бива взет от добри и мили хора, които го обсипват с цялата любов, което той заслужава.

Освен покрив над главата и храна те му осигуряват специално кучешко легло, в което той се чувства като истински крал. Видеоклип, заснет от неговите собственици, показва радостта на четириногото при първия му досег с мекото легълце.

Съдейки по езика на тялото на Франк, можем да заключим че той е повече от щастлив в покоите си. Освен че мята радостно опашка, той показва и коремчето си, което доказва, че има пълно доверие на своето ново семейство.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати