Мопс-пътешественик се скита по света със стопанина си

Норм и Джеръми
Снимка: boredpanda
Норм и Джеръми

Има много собственици на кучета, които са приключенци и пътешественици по душа, но рядко тръгват на път с домашния си любимец, защото се притесняват от възможните неудобства и рискове. Не такъв обаче е случаят на Джеръми Вийч, който обожава да покорява нови хоризонти и държи да споделя всеки миг със своя невероятен мопс Норм.

Джеръми е непоправим мечтател и авантюрист. Той обича да се разхожда сред природата, да преоткрива забравени местенца и да прави снимки. Най-любимо обаче му е да опознава непознати места в компанията на своя най-добър приятел Норм.

Заедно те ходят навсякъде и не спират да се забавляват. Можете да ги видите заедно на планина, на плаж, както и по някоя натоварена градска улица в забързаните делнични дни.

Връзката ми с Норм е много силна. Той е моят най-добър приятел и ние никога не се разделяме. Той се чувства добре в кола, лодка, самолет, както и навсякъде другаге. Същият е като мен и обожава да пътува, разказва Джеръми.

Както стана ясно вече, освен че обичат да се скитат, двамата приятели обожават и фотосесиите. Някои от най-забавните им снимки можете да разгледате в галерията по-горе и да споделите незабравимите им мигове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати