Домашна писана осинови изоставено коте и му помогна да оцелее

Тика и Паф
Снимка: boredpanda
Тика и Паф
Козметична Чанта за Пътуване-15%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
15.72 лв.
Виж ››

Когато изоставеното котенце Тика пристига в дома на новите си осиновители, то е толкова недохранено и болно, че никой не вярва мъничето да оцелее. Дни след това обаче то не само се е стабилизирало, но дори си има приемна майка в лицето на котката Паф. Запознайте се трогателната история на тези две животинки, които дадоха на целия свят урок по добрата.

Тика дойде в дома ни много болна и слабичка. Налагаше се да я храним на всеки два часа и да полагаме всевъзможни грижи за нея. Въпреки това шансовете да оцелее бяха прекалено малки. След няколко безсънни нощи обаче, чудото наистина се случи и тя се стабилизира, разказват собствениците на котето.

Когато то възвръща силите си обаче, осъзнава, че си няма майка и започва да мяука жално. Тогава се случва още нещо невероятно. По-възрастната котка Паф, която живее отдавна с новите осиновители на Тика, става и се приближава към мъничето. Всички очакват тя да прояви агресия, но това не се случва.

Паф започва да души нежно бебето, а след това и да си играе с него. От този ден нататък възрастната писана се превръща в майка за мъничето и не спира да го обгрижва и дарява с обич. Днес Тика е вече голяма, но с Паф са все така близки. Те се забавляват заедно и продължават да спят в котешкото легло, въпреки че то е доста отесняло, пише boredpanda.com.

Майчината любов е удивителна. Паф осинови Тика и ѝ помогна да се справи всички трудности, обграждайки я с много топлина. Дори и сега двете продължават да са неразделни и да се обичат силно, разказват собствениците на двете писани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати