Вижте наследника на починалото куче-герой Дизел

Добриня
Снимка: sputniknews
Добриня

Руското пале Добриня, което Русия подари на Франция след смъртта на полицейското куче-герой Дизел, е на път да се превърне в негов достоен заместник. След почти едногодишен престой в новия си дом Добриня свикна с френския език и вече може да се похвали със сериозна полицейска подготовка.

Припомняме, че овчарката Дизел издъхна в средата на ноември 2016 година при изпълняване на служебния си дълг. Кучето участва в антитерористична акция и спаси над сто полицаи, жертвайки живота си.

След загубата му Русия реши да подари на Франция пале в знак на съпричастност към скръбта ѝ. Така на френска земя се появи умно и очарователно пале с полицейско потекло.

Откакто е във Франция, Добриня се чувства прекрасно и тренира упорито. Вече остава съвсем малко, за да заема мястото на своя легендарен предшественик Дизел. В началото то изпитваше трудност при разбирането на езика, но с времето е започнало да свиква с него и да възприема командите.

Добриня е умно и смело куче. Той се обучава с голям хъс. В същото време е много мил и добър, споделят специалистите, които се грижат за тренировките му.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати