Вълшебен патешки костюм избави козле от най-големия му кошмар

Козлето Поли
Снимка: boredpanda

Козле, страдащо от силно безпокойство, успя да се избави от най-големия кошмар в живота си. Животното спря да получава пристъпи, след като се сдоби със специален патешки костюм.

Историята на козлето Поли е колкото забавна, толкова и затрогваща. Злочестото мъниче е сляпо, страда от поднормено тегло и има редица други здравословни проблеми.

Това обаче не попречило на неговата стопанка да се влюби в него и да го осинови. Но грижите по Поли не били никак леки. Често пъти мъничето изпадало в тежки състояния, когато останело само, тичало из стаята и издавало жални звуци. Гледката била повече от сърцераздирателна, а стопанката на Поли се чудела какво да стори, за да ѝ помогне.

Козлето Поли
Снимка: boredpanda

За щастие тези трудни мигове вече са само в миналото на малката козичка. Откакто тя си има патешки костюм, се чувства много по-спокойна и не създава тревоги на своята осиновителка. В момента, в който сложи екипчето, сякаш забравя за всичко и се изпълва с радост и хармония.

Наистина е невероятно какво силно въздействие върху Поли има този детски костюм. В момента, в който го усети върху себе си, тя сякаш изпада в транс и моментално се успокоява. Радвам се, че ѝ го взех. Това беше най-доброто ми решение, споделя стопанката на Поли.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати