Спасено кенгуру се отблагодарява по удивителен начин на гледачите си

Кенгуруто Аби и гледачката му
Снимка: boredpanda
Кенгуруто Аби и гледачката му
Козметична Чанта за Пътуване-15%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
15.72 лв.
Виж ››

За никого не е тайна, че в Австралия има различни по вид кенгурута. И въпреки че повечето от тях са плахи, понякога могат да бъдат и доста опасни. Не такъв обаче е случаят с кенгуруто Абигейл, известно като най-любвеобилното торбесто в света.

Аби живее в спасителен център за кенгурута, намиращ се в Средна Австралия. Тя пристига тук, когато е съвсем малко бебе и го обитава вече десетилетие. През всичките тези година животното е изградило силна връзка с хората, които се грижат за него и не минава и ден, в който да не демонстрира любовта си към тях.

От видео, споделено в социалните мрежи, ставаме свидетели на затрогващите сцени, в които участва персоналът на центъра. Всеки ден Абигейл ги посреща и обсипва с прегръдки и милувки. След като се сгуши в гледачите си, тя не просто се наслаждава на ласките, а буквално се разтапя от удоволствие.

Аби е най-милото кенгуру на света. Тя обожава да бъде засипвана с внимание и гушкана. Прегръдките за нея са като неизменен ритуал, коментират от спасителния център за кенгурута.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати