Куче и стопанинът му се обличат като близнаци

Броуфи и кучето му
Снимка: boredpanda
Броуфи и кучето му

Ако сте собственик на куче, навярно поне веднъж сте чували приятелите ви да казват, че между вас и домашния ви любимец има известни прилики. И докато подобни изказвания биха предизвикали противоречиви чувства у мнозина, то един човек, дотолкова е вманиачен по това да изглежда точно като кучето си, че дори редовно го облича като себе си. Запознайте се с тези двама чаровници и вижте част от забавните костюми, които са сменили в ежедневието си.

Когато ексцентрикът Т. Броуфи среща за пръв път кучето Роузенбърг, моментално се влюбва в него и двамата стават най-добри приятели. С времето те не само започват да прекарват все повече време заедно, но да се държат по сходен начин. Така на Броуфи му хрумва и идеята занапред да се обличат като близнаци.

Ние всъщност наистина си приличаме ужасно, при това не само в стила си на обличане. Имаме еднакви очи, и двамата сме с дълга брада, той е с дълга козина, а аз – с буйна коса. Роузенбърг е като моето по-малко копие, смята Броуфи, който безкрайно много се забавлява, докато позира за снимки, облечен като най-добрия си приятел.

Младият мъж допълва, че напоследък близките му дори се шегуват, че бъркат стопанина с кучето му. Подобни изказвания обаче не го засягат ни най-малко, защото именно това е целта му.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати