Котка-герой спаси живота на петчленно семейство

Котка

Истинско чудо извърши пухкава писана от Варшава. Котката моментално се превърна в герой не само в страната си, но и в цял свят, след като спаси своите стопани от сигурна смърт.

Невероятният подвиг бил извършен в един спокоен на пръв поглед ден. Петчленното семейство се намирало в жилището си и си почивало, когато забелязано, че нещо с техния домашен любимец не е наред. Котката им все бягала във фоайето и се държала нервно и необичайно.

Притеснителното поведение на животното ги навело на мисълта, че нещо в къщата им не е наред. Те се обадили на пожарникари, които веднага открили какъв точно е проблемът.

Оказало се, че нивата на въглероден оксид в жилището са твърде високи. Спасители веднага евакуирали обитателите на дома и така благодарение на своята котка те успели да се спасят от тихия убиец.

Въглеродният оксид е много опасен, защото не прави впечатление с някакъв по-специфичен цвят и мирис. Всеки зимен сезон при отравяне с него само в Полша загиват стотици хора, коментират местни пожарникари.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати