Благороден мопс стана майка на три изоставени котенца

Мопс с котенца
Снимка: itv

На затрогваща гледка се радват служителите в приют за изоставени животни в Англия. Една от четириногите обитателки на центъра е решила да осинови три мъничета, принадлежащи към напълно различен вид. Става дума за женския мопс Пепа, който е приел като собствени рожбички три осиротели котенца. С това благородното животно доказа, че пословичната вражда между двата вида е само човешка измислица.

Пепа е пале, което вероятно е било използвано от предишните си стопани за нерегламентиран разплод и в следствие на това е имала някои здравословни проблеми. Тя живее в приюта от около половин година. Котенцата обаче постъпват наскоро, след като зоолюбители ги намират захвърлени на стъпалата, малко след като са се родили.

Още щом зърнала бедните душички, Пепа се влюбила в тях. Без капка колебание тя приела да стане тяхна майка и ги заобичала безрезервно. На кадрите, споделени от приюта, се вижда как четирите животни се гушкат и котенцата се чувстват спокойни и защитени в присъствието на новата си майка.

В момента Пъмкин, Конкър и Пикъл са вече на две седмици. Те се развиват добре и съвсем скоро ще напуснат приюта. Вече са намерени хора, които желаят да ги осиновят, така че занапред ги очакват само радостни мигове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати