Зоополицията спи! Изверги системно убиват малки котенца в Пловдив

Отровени котки
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Системна проява на жестокост към безпризорни животни втрещи жителите на Пловдив. Врагове на четириногите създания използват какви ли не методи, за да се отърват от тях, алармира ни наш читател.

Жителите на кв. Кючюк Париж през сълзи разказват, че само за последните няколко месеца в района са били намерени мъртви повече от тридесет писани. Най-лошото е, че нищо не може да трогне зложелателите и те посягат дори на малки котенца.

Сред блоковете, около които все по-често могат да се видят безжизнените тела на издъхналите животни, е този на улица Скопие. Обитатели на сградата споделят, че враговете на котките слагат игли в храната, която милостиви граждани им оставят или директно ги тровят с антрифриз.

Хората, които обитават блока, са огорчени от смъртта на животните и недоумяват що за човек би посегнал на пухкавите животинчета, които не са причинили зло на никого. Най-разстроени са възрастните жители, за които тези котенца са били като деца.

Бездомни котки

Ние ги хранехме и се грижехме за тях. Не можем да мълчим за тази жестокост. Трябва да сигнализираме за нея. Зоополицията трябва да вземе отношения, коментират пловдивчани, пред TrafficNews.

Притеснени, че чистката на бездомни животни ще продължи, жителите на Кючюк Париж са прибрали едно от котетата в мазе. Те се надяват, че скоро ще могат да намерят стопанин на бездомничето и поне то ще се спаси.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати