Вижте най-забавните снимки с животни за 2016 година

Най-смешните снимки с животни
Снимка: comedywildlifephoto-com
Най-смешните снимки с животни

Ежегодният конкурс за най-смешни изображения, заснети в дивата природа, Comedy Wildlife Photography Awards приключи и от 2200 снимки от цял свят само няколко от тях ще носят приза за най-забавни фотографии.

Победител тази година е снимка на лицата, която е потънала до гуша в преспи от сняг. Фотограф на снимката Ангела Болке от САЩ, а изображението е направена в Националния парк Йелоустоун.

На косъм от победата остана снимка на Роб Кроенерт, който бе заснел мечка, неуспяла да захапе навреме улова си от сьомга. Фотографията е била заснета в Националния парк Катмай в Аляска.

Сред най-смешните снимки на животни за 2016 година се нареждат още кадър на объркан пеликан, изпуснал улова си, сова, заела странна поза, нещастен бивол, чиято глава е послужила за тоалетна, полярно мече, което маха на камерата, докато майка му подремва.

Церемонията по награждаване на най-смешните кадри от дивата природа ще се състои в галерията Underdog в Лондон. Всеки един от победителите ще получи сертификат Highly Commended certificates.

В официалния сайт на Comedy Wildlife Photography Awards казват, че традиционният конкурс се провежда единствено с целта да увеличи осведомеността на хората относно разнообразието в животинския свят, което сме длъжни да пазим.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати